SEO of zoekmachine-optimalisatie

Scoor hoger in Google dankzij zoekmachine-optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie zorgt voor meer bezoekers

Sta hoger in de Google-zoekresultaten en krijg meer bezoekers op jouw website!

SEO optimalisatie betere ROI op lange termijn.

Zoekmachine-optimalisatie is geen kost maar een investering! Op lange termijn heb je een betere Return On Investment.

Zoekmachine-optimalisatie, ondersteuning specialist

Ondersteuning van onze specialisten.

Wat is SEO of zoekmachine-optimalisatie?

De basis is heel eenvoudig. Hoger scoren in Google door de juiste zoekwoorden te gebruiken voor de teksten op jouw website, zorgen dat jouw website zelf technisch in orde is en dat de juiste links naar jouw website verwijzen. Maar in realiteit is het allemaal een stuk ingewikkelder. Onze Marketeers houden zich bezig met jouw website en analyseren de resultaten. Zo kan jij je focussen op jouw zaak.

Adverteren op Google met Cooldrops

SEO optimalisatie

SEO optimalisatie 

Wat ben je met een website als bezoekers jouw website niet vinden? Het merendeel van de bezoekers die jouw website bezoekt gaat via zoekmachines (lees: Google). Bovendien zal 70% van de bezoekers klikken op de eerste drie zoekresulaten. Het is dus geen luxe om jouw website zo hoog mogelijk te laten scoren in de zoekresultaten van Google.

Een betere Return On Investment

Soms lanceren ondernemers een website en laten die dan verkommeren op het internet omdat het te moeilijk is om mee te werken of omdat ze geen persoonlijke steun krijgen in de uitbouw van hun zoekmachine-optimalisatie. 

Een Cooldrops website is standaard bruikbaar om zelf aan zoekmachine-optimalisatie te doen. Velden zoals 'meta title' en 'meta description' zijn gemakkelijk aan te passen en je kan zoveel pagina's aanmaken als je wil om in te spelen op bepaalde sleutelwoorden die perfect passen bij de diensten of producten die jij aanbiedt. SEO is dus geen optie bij Cooldrops maar een evidentie. Zo kan je het meeste uit jouw website halen.

Ondersteuning en advies

Als je een Digital Strategy Pack hebt kan je altijd bij jouw marketeer terecht voor advies of concrete hulp. Jouw marketeer kan zelf aan de slag gaan met jouw website en teksten optimaliseren, keyword research doen en nog zo veel meer. Of je kan hem of haar altijd om advies vragen hoe je zelf jouw website beter kunt laten scoren in Google. De keuze is aan jou. Dankzij de ervaring van de Cooldrops-marketeers kan je jouw website laten scoren in Google zodat jouw omzet stijgt.