Apotheek De Soef

Apotheek De Soef

Apotheek De Soef

Nabij voor uw gezondheid

Apotheek De Soef is een dorpsapotheek uit het charmante Balen in het hart van Kempen. Om hun digitale ambities kracht bij te zetten, werkten ze samen met ons aan een nieuwe website en een betere digitale beleving voor hun klanten.

De focus van het project ligt op een betere presentatie van de webshop. Daarnaast wilden we ook het dorpskarakter en de bereikbaarheid van de zaak digitaal vertalen. Klanten moeten antwoorden op hun vragen en de nodige gezondheidstips meekrijgen.

Benieuwd naar het resultaat?

Apotheek De Soef koos voor:

logodesoef

Apotheek De Soef

Apotheek De Soef

We zijn heel tevreden met onze nieuwe website die alle belangrijke informatie biedt.
Apotheek de soef
Apotheek de soef

Het resultaat

Een lokaal digitaal aanspreekpunt

We gingen van start met een digitale scan om te weten waar de apotheek stond en waar de zaakvoerders graag naartoe wilden. Tijdens de scan werd het erg duidelijk welke richting we met de nieuwe website uit zouden gaan om een meerwaarde te scheppen: de sfeer van de apotheek digitaal gaan vertalen.

Hoe deden we dat?

  • Aandacht voor persoonlijke beelden: de apothekers die je op de homepage ziet, zijn de mensen die je in de winkel te woord staan. Er werd ook een teampagina voorzien.

  • Webshop: de apotheek had reeds een webshop, maar die was geen echt speerpunt. Nu is die link prominent gemaakt om de verkoop te ondersteunen.

  • Nieuws: de nieuwsberichten en gezondheidstips worden toegankelijk gebracht voor online lezers.

  • Wachtdiensten: de dokters, tandartsen en apothekers van wacht zijn snel raadpleegbaar. Je kan ook de wachtdiensten-app downloaden.

  • Veelgestelde vragen: enkele vaak gestelde vragen bij de apotheker krijgen al op de homepage een antwoord. Of in de infotheek.