Identiteit tot uiting laten komen

Vander Schaeven richt zich tot iedereen die wil renoveren, bouwen, van sanitair tot dakwerken. Onze klant wilde aan zijn online verhaal bouwen en koos daarom voor de expertise van onze Cooldrops developers. We hadden als doel het aanbod en identiteit van zijn klant zo goed mogelijk tot uiting te laten komen in deze website.

Het resultaat

Vanderschaeven heeft nu een mooie website die bezoekers een duidelijk overzicht geeft van de diensten die ze leveren. Er staan duidelijk calls to action verspreid op de website die het gemakkelijk maken voor de bezoeker om contact op te nemen. Ook kunnen ze nu snel en gemakkelijk inhoud toevoegen aan de website. Op de homepage vindt de bezoeker al snel enkele referenties weer waardoor Vander Schaeven de expertise kan tentoonstellen op een efficiënte en gemakkelijk manier. Onze developers zorgden voor een op maat gemaakte website.

Daarnaast kozen ze ook voor een Content Pack en een Digital Strategy Pack. Hiermee kunnen ze hun nieuwe website optimaal gebruiken en krijgen ze maandelijks een verslag en een driemaandlijkse grondige analyse die inspeelt op de nieuwste trends.

Ook op zoek?

Neem gerust

contact op.