Familiebedrijf op zoek naar een fris design

De Neve is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in verzekeringen en kredieten, maar ook voor beleggingen en spaarproducten kan u bij hen terecht. Vader De Neve richtte het bedrijf in 1995 op, en na verloop van tijd kwamen zijn drie dochters Wendy, Christi en Lesley één voor één in de zaak terecht. Op 1 juli 2011 werd bvba De Neve opgericht. Het bedrijf had al een site, maar was op zoek naar een nieuw aantrekkelijk design.

Het resultaat

De site heeft nu een frisse look, een witte achtergrond met lichtgroene tekstboxen. Dit allemaal zorgt ervoor dat het aangenaam is om op de site te surfen. Omdat ze tevreden waren met de bestaande menubalk werd deze behouden. Om potentiële klanten te overtuigen werd er een conversieknop geïntegreerd zoals “Maak een afspraak”. Deze leidt bezoekers naar een pagina met alle contactgegevens en een contactformulier.

De USP’s werden ook in het licht gezet. Ze staan voortaan op de homepage, klaar om klanten te overtuigen om met De Neve in zee te gaan. Wanneer er in het menu op Verzekeringen of op Kredieten geklikt wordt, is er een banner te zien die voor elk type verzekering passende afbeeldingen toont. Onder de banner is er voor elk type verzekering een beschrijving voorzien.

Zoals alle websites die door Cooldrops zijn ontworpen, zijn de contactgegevens, openingsuren en sociale media duidelijk terug te vinden op de site. Daarbovenop is de site ook responsive of mobielvriendelijk.

Verzekeringen De Neve by Cooldrops
Verzekeringen De Neve by Cooldrops
Verzekeringen De Neve by Cooldrops

Ook op zoek?

Neem gerust

contact op.