Haute Couture Marquise

Sophie Vandriessche

Marquise Haute Couture website

Couture Marquise biedt haar klanten een ruim aanbod aan dameskleding van exclusieve merken. Hun grootste troef is de Couture, waarbij kleedjes en ensembles voor elke gelegenheid op maat kunnen worden gemaakt.

De maatkledij, het ruime aanbod van feestjurk tot sportieve dagoutfit en de op maat service wil Couture Marquise ook tot uiting brengen in hun website.

Benieuwd naar het resultaat?

Haute Couture Marquise koos voor:

Haute Couture Marquise

Sophie Vandriessche

Haute Couture Marquise

Het Cooldrops team neemt de tijd om te luisteren naar behoeftes en is heel proactief!
Marquise Haute Couture website

Het resultaat

Een website die de feeling van je winkel weergeeft

Couture Marquise koos voor een Parallax website, omdat deze de focus legt op beelden. Alle informatie over de zaak is te vinden op één pagina, dus bezoekers moeten niet onnodig rondklikken op zoek naar iets. De foto die over de breedte van de website loopt, toont de mooie zaak waar klanten terecht kunnen.

Alle informatie is te vinden in het blok 'over Marquise', opnieuw vergezeld van mooie foto's. Naast foto's, is er ook plaats voorzien voor een video in deze website. En onderaan de parallax kan Marquise verschillende fotoalbums toevoegen.

Met deze website kan Couture Marquise via het gebruik van foto's en video de feeling van hun winkel overbrengen naar bezoekers van hun website.