Lingerie Altesse, vroeger bekend als Huis Jeanne, is een lingeriespeciaalzaak uit Turnhout. Bij een nieuwe naam hoort een nieuwe website, en daarvoor deed Lingerie Altesse beroep op de expertise  van Cooldrops. 

 

De uitdagingen voor dit project

Lingerie Altesse is een lingeriespeciaalzaak, dat erg de nadruk legt op de professionele en persoonlijke begeleiding van iedere klant. De uitdagingen waren in dezelfde lijn:

  • Een volledig nieuwe digitale omgeving creëren die duidelijk de missie en visie weergeeft.
  • Een content-strategie uitwerken, zodat de positie in de organische zoekresultaten verhoogt wordt.

 

Het antwoord van Cooldrops

Lingerie Altesse deed beroep op verschillende diensten van Cooldrops.

Cooldrops startte met een digitale scan, waarbij de startsituatie grondig onder de loep wordt genomen. Op basis van deze scan werd een roadmap opgesteld waar we de huidige situatie, noden, doelstellingen, toekomstplan, etc. in kaart hebben gebracht.

Met een volledig geïntegreerde huisstijl, is de nieuwe Flex-website is een perfect verlengstuk van de winkel. Actieknoppen staan in een felle, roze kleur zodat deze meteen de aandacht trekken van bezoekers, en dat zij er sneller op klikken. Op de homepage staan duidelijk de drie aspecten vermeld waarmee Lingerie Altesse zich onderscheidt van andere lingeriewinkels. Daarnaast springt een onderdeel met getuigenissen van klanten meteen in het oog. De blog zorgt er dan weer voor dat Lingerie Altesse actief haar site kan onderhouden en zo een relevante positie blijft behouden in de resultaten van zoekmachines. Via de contactpagina kunnen geïnteresseerde bezoekers contact opnemen met Lingerie Altesse. Indien geïnteresseerden gewoon updates wensen van Lingerie Altesse willen, kunnen zij zich zeer eenvoudig inschrijven op de nieuwsbrief (onderaan de home- en contactpagina) of de Facebookpagina liken via de knop onderaan elke pagina.

Lingerie Altesse screenshots
Lingerie Altesse Marie Jo
Lingerie Altesse Maryan Mehlhorn

meer info nodig?
aarzel dan niet en contacteer ons