Drupal als motor voor de digitale groei van je bedrijf

Wat is Drupal precies?

Drupal is een contentmanagementsysteem of kortweg CMS. Een contentmanagementsysteem betekent dat gebruikers eenvoudig en zonder technische kennis documenten en gegevens kunnen publiceren op een website, met oog voor online conversie.

De Belg Dries Buytaert ontwikkelde Drupal in 2000 als een soort van online prikbord. Intussen is het helemaal getransformeerd en gebruiken miljoenen mensen het om websites te maken - van zelfstandigen en kleine kmo's tot multinationals.

Waarom is Drupal de juiste technologie voor je website?

Drupal is zo populair geworden omdat het eenvoudig is in gebruik en heel veel mogelijkheden biedt. Het grootste voordeel is de flexibiliteit: je kunt steeds verderbouwen op je website. Zo blijf je up-to-date en hoef je niet telkens duizenden euro’s te spenderen aan een volledig nieuwe website. De website kan dus meegroeien met je bedrijf.

Drupal maakt het voor iedereen makkelijk om online te ondernemen. Werken met Drupal is gebruiksvriendelijk. Wij maken door middel van een complete aanpak digitaal ondernemen makkelijker voor jou!

Drupal is dé software om een website te ontwikkelen, bewerken en te onderhouden. Het is een systeem om je website volledig te beheren. Van de eerste tot de laatste stap.

Wist je dat...

  • Het Witte Huis, Tesla Motors, The Economist, Puma, Kinepolis,... Drupal verkiezen als CMS voor hun website?
  • Wij een eigen Drupal 8 boek hbben uitgegeven bij Uitgeverij Pelckmans? Hier kun je het bekijken en bestellen.
  • Drupal een opensourcesoftware is? Dat wil zeggen dat developers overal ter wereld samen kunnen werken aan de code om het CMS te verbeteren. Bovendien vormen de Drupal-developers een trouwe gemeenschap met jaarlijkse bijeenkomsten wereldwijd.
  • Drupal vertaald is in meer dan 90 talen, ongelofelijk toch?
     

drupal als cms voor je bedrijf