Drupal als motor voor de digitale groei van je bedrijf

Wat is Drupal precies?

Drupal is een contentmanagementsysteem, kortweg een CMS genoemd. Een contentmanagementsysteem betekent dat gebruikers simpel, zonder gevorderde technische kennis documenten en gegevens kunnen publiceren. 

De Belg Dries Buytaert ontwikkelde Drupal rond het jaar 2000 als een soort van online prikbord. Ondertussen gebruiken miljoenen mensen het om websites te maken en woont Dries in Boston, Amerika.

Waarom is Drupal interessant als technologie?

Drupal is populair, omdat het eenvoudig is in gebruik en heel veel mogelijkheden biedt. Het grootste voordeel is de flexibiliteit, je kan steeds verder bouwen op je website. Zo blijf je up-to-date en hoef je niet telkens duizenden euro’s te spenderen aan een volledig nieuwe website. De website kan dus meegroeien met je bedrijf.

Drupal maakt het voor alle partijen makkelijker, zowel voor jouw onderneming als voor ons als webbouwer. De reden dat werken met Drupal zo leuk is, komt door zijn gebruiksvriendelijkheid. Wij maken door middel van een complete aanpak digitaal ondernemen makkelijker voor jou!

Kortom Drupal is dé software om een website te ontwikkelen, bewerken en te onderhouden. Het is een systeem om je website volledig te beheren. Van de eerste tot de laatste stap.

Wist je dat...

  • Het Witte Huis, Tesla Motors, The Economist, Puma, Kinepolis, Spar,... Drupal verkiezen als CMS voor hun website?
  • Wij een eigen Drupal 8 boek uitgaven i.s.m. Uitgeverij Pelckmans? Hier kan je het bekijken en bestellen.
  • Drupal een opensourcesoftware is? Dat wil zeggen dat developers overal ter wereld samen kunnen werken aan de code om het CMS te verbeteren. Bovendien vormen de Drupal developers een trouwe gemeenschap met jaarlijkse bijeenkomsten wereldwijd.
  • Drupal vertaald is in meer dan 90 talen, ongelofelijk toch?
     

drupal als cms voor je bedrijf