Online Advertising pack

Hoe start ik met adverteren op Google of Facebook?

Meer conversies dankzij online advertenties

Onmiddelijk meer klikken en conversies op je website

Target jouw doelgroep met online advertenties

Bepaal zelf in welk land, regio of stad je wilt adverteren.

De resultaten zijn perfect meetbaar

Resultaten zijn volledig meetbaar 

Tegenwoordig is ondernemen zonder website geen optie meer. Maar wat is het nut van een mooie website als je weinig bezoekers aantrekt en dus té weinig extra klanten eruit haalt? Wij kunnen je helpen!

Ruim 75% van alle Belgen is dagelijks actief op Google en Facebook. Jouw klanten dus ook! Je kan je concurrenten voor zijn door gericht bezoekers aan te trekken op jouw website via advertenties.
Is dit nieuw voor jou? Geen nood, wij begeleiden jou bij elke stap. 

Er bestaan verschillende mogelijkheden om online te adverteren. Bij ons kan je terecht voor hulp en opvolging bij jouw Google Adwords, Facebook en Linkedin advertenties.
Dit kan voor een éénmalige campagne of een volledig jaar. Hieronder vind je meer informatie.

Wil je graag meer weten? Maak gerust een afspraak met jouw persoonlijke marketeer of bel ons op +32 9 395 02 90.

Ontdek Google Adwords
Wat is Adwords of adverteren op Google?

Via Google Adwords kan je gericht adverteren op zoekwoorden in de zoekmachine van Google. Dit noemt men ook wel Search Engine Advertising (SEA). We kunnen dit opzetten voor een eenmalige campagne of voor één jaar. Aan de hand van een telefonisch of persoonlijk gesprek overlopen we welke zoekwoorden belangrijk zijn voor jouw onderneming. Jouw persoonlijke marketeer voert na het gesprek een zoekwoordanalyse uit, zodat je weet wat er voor jouw markt belangrijk is. Daarna ontvang je een maandelijks rapport met je website prestaties en bespreek je samen hoe dit kan geoptimaliseerd worden.

Ben je benieuwd? Kom eens langs voor een demo.

Ontdek wat is adverteren op Facebook
Is adverteren op Facebook iets voor jou?

Facebook is tegenwoordig onmisbaar in ons leven. We delen er bijna alles op! Liefst meer dan de helft van de Belgische bevolking is actief op Facebook. Maar hoe kan je hier voordeel uithalen voor je bedrijf? Wel, Facebook kent zijn gebruikers door en door, daardoor kan je gericht adverteren op een specifieke doelgroep en regio passend bij jouw business. Hierdoor krijg je een ongezien ruim bereik voor je onderneming en automatisch meer klikken en conversies op je website.

Aan de hand van een Facebook pixel kunnen we alle campagneresultaten perfect meten en bijsturen waar nodig. Jouw persoonlijke marketeer zet de campagnes op voor jou nadat jullie samen het doel hebben bepaald. Bovendien bepaal je het advertentiebudget helemaal zelf. Het budget gaat volledig naar de advertenties, wij nemen hier geen marge op.

Je zal onmiddellijk merken dat je met Facebook advertenties meer bezoekers aantrekt op je website. Probeer het eens uit voor een specifieke campagne en geloof ons, je zal snel meer willen!

Benieuwd wat online adverteren voor jouw onderneming kan opbrengen?

Probeer het uit! Onze ervaren marketeers beantwoorden maar al te graag jouw vragen. Neem gerust contact op voor een persoonlijk gesprek.