Branding Pack

De juiste uitstraling voor uw bedrijf dankzij een branding pack

persoonlijkheid

Een sterke persoonlijkheid voor jouw KMO

logo en huisstijl

Een eigen logo en huisstijl

merk worden

Voor KMO’s die een echt merk willen worden

Is het Branding Pack iets voor mij?

 

Branding is dé manier om de identiteit van jouw KMO uit te spelen, zodat de perceptie ervan positief beïnvloed wordt bij jouw klanten. De perceptie van je merk is namelijk van zeer groot belang. Jij weet met zekerheid dat jouw aanbod van hoogstaande kwaliteit is, maar hoe laat je dat weten aan jouw potentiële klanten?

Maak van je eigen zaak een sterk merk!

Brainstorm profiel
Eigen logo en huisstijl

Tijdens een creatieve brainstormsessie, zullen onze designexperts samen met jou telefonisch achterhalen welke huisstijl het best bij je onderneming of bedrijf past. Daarna gaan we aan de slag en ontwerpen wij voor jou je website met een homepagina en een subpagina, op maat van je bedrijf. Bovendien maken we ook jouw eigen logo in drie verschillende bestandstypes en afmetingen, zowel in kleur als in zwart-wit.

Professioneel netwerken
Naamkaartjes en briefpapier

Jouw merkidentiteit stopt niet bij de huisstijl van je website, en dat is waarom het Branding Pack ook het ontwerpen van je naamkaartjes en je briefpapier bevat. Zo hoef je enkel nog naar een drukkerij te stappen en je bent klaar om professioneel te netwerken!

Naamkaartjes en briefpapier
Huisstijlhandboek

Je ontvangt de bronbestanden en een beknopt huisstijlhandboek. Zo kan je na afloop van onze samenwerking zelf aan de slag met jouw branding. Het boek bevat de gebruikte fonts en alle kleurcodes in RGB, CMYK, en HEX. Daarbovenop bevat het ook een visuele weergave van jouw huisstijl op allerlei producten, zoals balpennen, kaartjes en brieven.