Digital Marketing Pack

Het "Digital marketing pack" geeft jou de inzichten hoe je het verschil kan maken met digitaal

maandelijkse rapportering

Maandelijkse rapportering

analyse

Driemaandelijkse analyse

dedicated marketeers

Dedicated marketeers

Slimme ondernemingen hebben digitaal in hun DNA

 

Het Digital Marketing Pack van Cooldrops is jouw toegangsticket tot Online Marketing. Wil je de hulp inroepen van digitale experts om je website op termijn te optimaliseren en meer te verkopen of meer leads te genereren? Dan past een Digital Marketing Pack perfect bij jouw Cooldrops website.

 

Maandelijks
Maandelijkse updates

Iedere maand ontvang je alle gegevens over de prestaties van jouw website. Hoeveel bezoekers heb je gehad? Wat heb je verkocht of hoeveel mensen hebben jou online gecontacteerd? Welke pagina’s werken goed en welke werken minder goed? In een handig document kan je alles terugvinden, zo blijf je op de hoogte van wat jouw website doet voor jouw onderneming.

Driemaandelijks
Performanter dan uw concurrenten

Driemaandelijks analyseren de Cooldrops Marketeers diepgaand jouw website. De cijfers komen vanzelfsprekend aan bod, maar ook SEO passeert de revue. Zijn er opportuniteiten om nieuwe pagina’s te schrijven rond bepaalde keywords? Zijn er andere website die naar de jouwe verwijzen? En wat doen jouw dichtste concurrenten online?

Dedicated marketeer
Persoonlijke begeleiding

We overlopen deze analyse persoonlijk met jou via telefoon, zo kan je rustig alles overleggen en eventueel een stappenplan opstellen. Onze marketeers zijn nadien enkele uren gratis voor jou beschikbaar om een campagne op te zetten, een blogpost te schrijven of je website te verbeteren.

Boost bezoekers aan je website via Google AdWords
Boost het bezoek aan jouw website

Wil je bezoekers aantrekken die juist op zoek zijn naar jouw producten of diensten? Adverteer via Google. Weliswaar doet Google dit niet gratis, maar het door jou vastgelegde maandelijkse budget wordt niet overschreden en het kan al vanaf 2 euro per dag. Je persoonlijke marketeer zet samen met jou een campagne op gebaseerd op jouw noden.