icon
KMO

Voor KMO's is het belangrijk om online gevonden te worden. Naast een gebruiksvriendelijke website, zijn er een heleboel extra zaken die belangrijk zijn bij het digitaal ondernemen. Daarom biedt Cooldrops een totaaloplossing en zo doet elke partij waar zij goed in is.

icon
Zelfstandige

Als zelfstandige heb je zonder twijfel al veel moeite gestoken in je onderneming. Je weet dat, naast je eigen bedrijf runnen, een website onderhouden veel extra werk kan zijn. Daarom biedt Cooldrops je een oplossing volledig op maat van jouw onderneming. Het gebruik van jouw website wordt makkelijk gemaakt voor zowel je bezoekers als jezelf.

Waarom kiezen voor cooldrops?

Omdat je meer bezoekers en aanvragen op je website wil.

Leer hier hoe

Kiezen voor een Cooldrops website is kiezen voor het bredere plaatje; een profesionele innovatieve website met een doordachte digitale strategie en een vriendelijke helpdesk die steeds tot uw dienst staat met de nodige opvolging waar u dat wilt.

Meer bereik
Meer bezoekers en meer aanvragen

Met een goede website en de goede online strategie bereikt jouw bedrijf een heel pak mensen. De hele online gemeenschap heeft toegang tot wat jij hen biedt via jouw website. Een goede strategie en goede inhoud zorgen ervoor dat jouw website op de juiste plaats en op het juiste moment komt bij de internetgebruiker.

Meer naambekendheid
Meer naambekendheid

Tegenwoordig kan mond-tot-mondreclame uitgebreid worden met alle mogelijkheden om digitaal te delen. Daarom is het belangrijk dat de inhoud van je website zich leent om gedeeld te worden via mail, via sociale media, via privéberichten, noem maar op. Social sharing buttons spelen hier bijvoorbeeld op in. Meer naambekendheid houdt vandaag meer in dan goede feedback van enkele vrienden. Cooldrops biedt jouw onderneming digitale naambekendheid.

Bij ons krijg je een state-of-the-art website, die mee kan evolueren met je onderneming en die je zelf eenvoudig kunt beheren en aanpassen. Je wordt geen klant bij een blits webbureau, maar bij een jong bedrijf waar je steeds met je vragen terecht kan en waar je gewoon kan binnenwandelen voor een koffie.

Meer tijdsefficiëntie met Cooldrops
Meer tijdsefficiëntie

Onze websites zijn eenvoudig om te onderhouden en te updaten. Wij voorzien een trainingsmoment waarin je je nieuwe website leert kennen en ermee leert werken. Daarbovenop is de website makkelijk in gebruik, dus zal de communicatie met (potentiële) klanten veel vlotter en efficiënter verlopen.

Meer digitale verkoop
Meer (digitale) verkoop

Een professionele website is jouw digitaal visitekaartje. Het is vaak de eerste manier waarop prospecten en klanten kennismaken met je bedrijf. Een goede website lokt bezoekers, maar zorgt ook dat ze makkelijk op promoties klikken, contact opnemen en uiteindelijk voor uw diensten kiezen.

Beter digitaal engagement
Beter digitaal engagement

Anno 2017 moeten websites veelzijdig zijn. Ze moeten er goed uitzien, de nodige informatie bieden, verkoop genereren, enzovoort. Daarnaast moet je website mobielvriendelijk zijn, zodat je je bezoekers een goede webervaring biedt op elk eender welk apparaat. Cooldrops zorgt voor websites die dit alles omvatten met de focus op gebruiksvriendelijkheid op elk moment, en dat alles tegen een scherpe prijs.

Het uniek concept van cooldrops

De kennis van grote ondernemingen, op maat van je bedrijf

Met Dropsolid werken we aan tal van projecten voor grote ondernemingen en zelfs multinationals. De kennis die we verwerven in die projecten, gebruiken we om onze klanten vooruit te helpen. Zo kan je genieten van de nieuwste technische ontwikkelingen en de laatste trends en tools.

Wij rekenen onze ervaring en expertise niet door

Het is soms maar al te simpel om in je eigen markt te gooien met moeilijke termen en buzzwords. Wij houden het liever eenvoudig en leggen je uit wat voor jouw onderneming zinvol is. Zo betaal je alleen voor wat je echt nodig hebt en niet voor onnodige toeters en bellen.

Een goede prijs laat ruimte voor een nog betere service

Vage offertes of pagina's met kleine lettertjes? Daar doen wij niet aan mee. Wij bieden onze klanten liever een goede helpdesk aan, zowel online als telefonisch. De beste reclame komt nog steeds van tevreden klanten.

Mee evolueren

Cooldrops-websites zijn gemaakt met Drupal, één van de beste en meest gebruiksvriendelijke systemen op de markt. Omdat hier steeds nieuwigheden voor worden ontwikkeld, zorgen wij ervoor dat jouw website - ook lang na oplevering - steeds voldoet aan de normen van het moment.

Je blijft eigenaar van je website

Je website huren maar nooit het gevoel hebben dat die van jou is? Dat is toch te gek voor woorden.

Heb je een Flex-site of meer? Dan word je eigenaar van jouw website én de domeinnaam. Je hebt er toch voor betaald.

Wij werken steeds in een totaal oplossing naar de noden van de klant

Een website is slechts de eerste stap naar digitaal ondernemen. Daarom ondersteunen we je met een digitale strategie, reiken we je de juiste tools aan en bekijken we samen met jou hoe je het beste rendement uit jouw website kunt halen.