icon
KMO

Voor KMO's is het belangrijk om online gevonden te worden. Naast een gebruiksvriendelijke website, zijn er een heleboel extra zaken die belangrijk zijn bij het digitaal ondernemen. Daarom biedt Cooldrops een totaaloplossing en zo doet elke partij waar zij goed in is.

icon
Zelfstandige

Als zelfstandige heb je zonder twijfel al veel moeite gestoken in je onderneming. Je weet dat, naast je eigen bedrijf runnen, een website onderhouden veel extra werk kan zijn. Daarom biedt Cooldrops je een oplossing volledig op maat van jouw onderneming. Het gebruik van jouw website wordt makkelijk gemaakt voor zowel je bezoekers als jezelf.

Waarom kiezen voor cooldrops?

Trek de juiste klanten aan.

Leer hier hoe

Kiezen voor een Cooldrops-website is kiezen voor het bredere plaatje: een professionele innovatieve website met een doordachte digitale strategie en een vriendelijke helpdesk die steeds tot je dienst staat, met de juiste opvolging.

Meer bereik
Meer bezoekers en meer aanvragen

Met een goede website en de juiste online strategie bereikt je bedrijf een heel pak mensen. Iedereen kan de unieke punten van jouw zaak ontdekken via jouw website. Een goede strategie en de perfecte inhoud zorgen ervoor dat jouw website op de juiste plaats en op het juiste moment gevonden wordt door je klanten.

Online marketing
Online marketing

Een website die niet bezocht wordt, genereert geen leads. Zorg ervoor dat je site vindbaar is met de juiste online marketing. Training, hulp met copywriting of gevonden worden in Google - we leggen je het allemaal uit. Zorg voor digitale naambekendheid en samen doen we je zaak groeien!

Je krijgt een knappe, functionele site die mee evolueert met je zaak en die je zélf kunt beheren en aanpassen. Je wordt geen klant bij één van de zovele blitse webbureaus die niet mee nadenken, maar gaat een relatie aan met een jong bedrijf waar je altijd met je vragen terechtkunt.

Meer tijdsefficiëntie met Cooldrops
Meer tijdsefficiëntie

Onderhoud en updates nemen we bij Cooldrops voor onze rekening. Jouw extra voordeel? Trainingen, waarin je je site leert kennen en er zélf mee aan de slag kunt. Onze experts kunnen je ook helpen met SEO-training, copywritingtraining en digitale strategie. En dat spaart tijd - tijd die je kunt gebruiken om met je zaak bezig te zijn.

Meer digitale verkoop
Meer (digitale) verkoop

Een professionele website is jouw aanwezigheid op het internet. Het is vaak de eerste manier waarop prospecten en klanten kennismaken met je bedrijf. Een goede website lokt bezoekers, maar zorgt ook dat ze makkelijk op promoties klikken, contact opnemen en uiteindelijk voor je diensten kiezen.

Beter digitaal engagement
Beter digitaal engagement

Moderne websites zijn veelzijdig. Ze moeten er goed uitzien, de nodige informatie bieden én verkoop genereren. Daarnaast moet je website mobielvriendelijk zijn, zodat je je bezoekers een goede webervaring biedt op computer, tablet én smartphone. Cooldrops-sites zetten de gebruiksvriendelijkheid centraal, en dat zorgt voor blije klanten.

Het uniek concept van cooldrops

We weten wat werkt

Onze digitale teams en strategen werken ook aan projecten voor grote bedrijven. De kennis die we daar opbouwen, gebruiken we om ondernemers vooruit te helpen. Echte experts in online marketing en businessstrategie - zoveel meer dan een mooie website bij een webbureau.

Het kan zelfs gratis

We willen je onderneming digitaal succesvol maken en zetten hard in op je online marketing. Veel geld uitgeven aan een website die niet rendeert is zinloos. Ons risicoloos testen? Start dan met een gratis website bij elke marketing dienst. Samen doen we je zaak floreren.

Een goede prijs laat ruimte voor een nog betere service

Vage offertes of pagina's met kleine lettertjes? Daar doen we niet aan mee. Wij bieden onze klanten liever een goede helpdesk aan, zowel online als telefonisch. De beste reclame komt nog steeds van tevreden klanten.

Meegroeien met jou

Cooldrops-websites zijn gemaakt met Drupal, één van de beste en meest gebruiksvriendelijke systemen op de markt. Het blijft evolueren en is dus altijd mee met de nieuwste trends op vlak van online marketing.

Je blijft eigenaar van je website

Je website is van jou, punt. Investeer je in een website op maat, dan verdien je de vrijheid om eigenaar te zijn - zonder gekke contracten.

Wij werken steeds in een totaal oplossing naar de noden van de klant

Een website is slechts één stap in digitaal ondernemen. We bouwen samen je digitale strategie uit, helpen je met je online marketing en focussen op een website die resultaat opbrengt.

Cooldrops werkt snel, efficiënt en eenvoudig