One-pager

Digital storytelling

digital storytelling

Perfect voor digitale storytelling

volledig website op 1 pagina

Een volledige website op 1 pagina

key

Ideaal om een gevoel weer te geven

Is digital storytelling iets voor mij?

Sommige ondernemers of bedrijven hebben nood aan een website die een sfeer schept of een gevoel oproept bij bezoekers. Voor deze ondernemers is een one-pager de ideale oplossing. 

Het design van een one-pager laat de bezoeker toe om de sfeer van de website te ervaren, zonder dat de bezoeker op allerlei links hoeft te klikken om verschillende pagina’s te bekijken. 

Wij raden Cooldrops one-pager aan aan KMO’s die een website wensen met als doel hun ziel te tonen aan hun bezoekers. Vaak verkopen deze ondernemers geen gewone producten of diensten, maar bieden zij heuse ervaringen of belevenissen aan. 

One-pager website

Uw bedrijfsverhaal

Storytelling is een krachtige en effectieve manier om onbekende bezoekers te veranderen in trouwe klanten. Door een totaalbeeld te schetsen, zullen je bezoekers zich namelijk sneller identificeren met jouw onderneming en je diensten.

Een one-pager heeft het uitgelezen design om je verhaal te vertellen. Sfeerbeelden en het verhaal van je onderneming worden volledig verwerkt in jouw website, zodat deze het juiste gevoel oproept bij jouw bezoekers.

Alles op één pagina 

Een one-pager heeft een Single Page Interface. Alle informatie die jij aan je bezoekers wil tonen, staat op één pagina. Dit wil zeggen dat bezoekers niet telkens nieuwe pagina’s moeten openen, maar dat ze zich ongestoord kunnen onderdompelen in de sfeer van jouw website.