Krijg je gratis website cadeau

Elke ondernemer verdient een vliegende start

Gratis

Volledig gratis

Makkelijk in gebruik

Gebruiksvriendelijke website

Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding

GEEN "DO IT YOURSELF" OPLOSSING 
WE HELPEN JE BIJ ELKE STAP

Ben je op zoek naar een mooie website waarop je de kernboodschap van jouw bedrijf of onderneming wil tonen, dan is een Fix website ideaal voor jou. Wij raden Fix aan als je op zoek bent naar een online visitekaartje met een professionele uitstraling. De basis website wordt opgemaakt na een telefonisch interview door je persoonlijke marketeer. Zo kan je snel van start gaan! We geven slechts 1000 fix websites cadeau, dus grijp nu je kans!

Ga meteen aan de slag en krijg je gratis fix website hier: ikonderneemdigitaal.be. We helpen jou graag met je digitale start, daarom krijg je bovenop je website ook één jaar een domeinnaam cadeau!

fix

Is een fix site iets voor mij?

Een Cooldrops Fix website is dé oplossing als je op zoek bent naar een professionele én gebruiksvriendelijke website. Wij geven jou, als ondernemer, graag een duwtje in de rug, daarom kan je het uitgespaarde budget gebruiken om bezoekers aan te trekken naar je website. Zo kan jouw onderneming meegroeien en kan je de website later uitbreiden naar een website op maat, namelijk een Flex

Ga snel van start met je website

Ook als je weinig tijd hebt om te wachten op je website, kan de Fix een oplossing zijn voor jou. Jouw logo en huisstijl worden verwerkt zodat het design naadloos aansluit bij jouw onderneming. Sociale media worden geïntegreerd en je website wordt geoptimaliseerd voor mobiel gebruik. Bovendien is een Fix-website zoekmachinevriendelijk en kan je de performantie van je website nagaan met Google Analytics. Daarnaast kan je steeds beroep doen op onze online helpdesk en je persoonlijke marketeer die je begeleidt met de website.

Benieuwd naar ondernemers die je vooraf gingen? Ontdek het hier.

...Wil je toch dat ietsje meer?

Dan raden wij je Fix+ aan. Dit pakket omvat alle voordelen van het Fix-pakket, met allerlei extra’s. Zo zijn er meerdere paginatypes mogelijk, kan je een eigen blog met nieuws onderhouden, én het design van je website wordt op maat van jouw bedrijf gemaakt. Ontdek Fix+ hier.