Fix+

Een basis website met de nadruk op content marketing

scherpe prijs

Jouw website aan een scherpe prijs

snel

In geen tijd een goede website

extra's

Fix met een geïntegreerde blog

Is een basis-website met blog iets voor mij?

Beschik je over het budget voor een basiswebsite, maar wil je toch dat ietsje meer? Dan is Fix+ iets voor jou.  Wij raden Fix+ aan aan diegenen die de essentials van hun bedrijf of onderneming willen tonen aan hun bezoekers, maar tegelijk ook nood hebben aan een website op maat waarop ze al het bedrijfsnieuws kunnen delen via hun eigen blog. Net zoals bij een Fix kan u later makkelijk uw website upgraden naar een Flex website.

Een voorbeeld:

fix+

Verschillende paginatypes en een eigen blog 

Wat Fix+ verschillend maakt van Fix, is dat er bij Fix+ verschillende paginatypes mogelijk zijn. Je kan dus pagina’s met een verschillende lay-out tonen aan je bezoekers: van een handige bedrijfskalender tot een volledig overzicht van jouw aanbod. Daarnaast kan je alle nieuwigheden van je bedrijf of onderneming delen met je bezoekers via je blog. Bovendien kan je met al deze mogelijkheden de SEO van je website optimaliseren zodat deze betere resultaten haalt bij zoekmachines zoals Google. Hulp nodig met je SEO? Ontdek ons Content Pack.

Responsive design

Je website wordt voorzien van een responsive design op maat van jouw zaak of onderneming. Hierbij bepalen onze designers welke lay-out het best voldoet aan jouw wensen. Voor een volledig gepersonaliseerde website verwijzen wij jou graag door naar informatie over de Flex-website

…Wens je enkel de basics?

Ga dan voor een Fix-website. Dit pakket is de goedkoopste formule en hiermee heb je een professionele standaardwebsite. Deze no-nonsenseformule maakt van jouw website uw digitaal visitekaartje. Zodat je bezoekers makkelijk de essentiële informatie te zien krijgen over jouw onderneming. Ontdek Fix hier.