Flex Commerce

Start nu met uw webshop

Flex Commerce

Dé formule om uw eigen webshop te starten

Flex Commerce

Eenvoudig te onderhouden

Flex Commerce

Gepersonaliseerd en uitbreidbaar

Is een Flex Commerce webshop iets voor mij?

Flex Commerce is dé oplossing voor ondernemers of bedrijven die op zoek zijn naar een flexibele website waarop online verkopen mogelijk is. Flex Commerce is een uitbreiding van ons Flex-pakket. Dat wil zeggen dat ook deze website de mogelijkheid biedt om stap voor stap mee te groeien met uw bedrijf. Wij raden Flex Commerce dus aan aan KMO’s die een gepersonaliseerde en onbeperkt uitbreidbare website willen, én daarbovenop hun producten online wensen te verkopen.

Flex Commerce

Een webshop starten die eenvoudig te onderhouden is

Webshops of webwinkels zijn niet meer weg te denken uit de hedendaagse wereld van shoppen. Mensen kopen steeds vaker en meer online, maar velen combineren ook het online en offline shoppen met mekaar: online de producten bekijken, maar in de winkel gaan kopen en vice versa. Meer en meer bedrijven zoeken dus een online aanvulling voor hun offline winkels, of gaan zelfs volledig online. We hebben ook begrepen dat het onderhouden van een webshop of webwinkel niet voor elke ondernemer vanzelfsprekend is. Flex Commerce is dan ook zo ontwikkeld zodat het online verkopen eenvoudig maakt. Digitaal verkopen was nog nooit zo makkelijk.

Uniek design met een onbeperkt aantal features

Net zoals bij Cooldrops Flex, is Flex Commerce oneindig uitbreidbaar met een ruim gamma aan features en wordt de website volledig gepersonaliseerd. Het logo en de huisstijl van jouw bedrijf worden volledig verwerkt wat resulteert in een unieke website helemaal op maat van je bedrijf.  Indien je nog op zoek bent naar een eigen logo en persoonlijke huisstijl, raden wij jou ons Branding Pack aan.

Training en extra services

Bij vragen kan je onze helpdesk zowel online als telefonisch bereiken. Daarbovenop geven wij je een persoonlijke opleiding over hoe je website in elkaar zit én hoe je er mee aan de slag kan gaan!