Flex

Een website laten maken die meegroeit met je bedrijf

meest gekozen

Populairste product

Gepersonaliseerde website laten maken

Gepersonaliseerd en uitbreidbaar

Online marketing

Perfect voor online marketing

Een Flex website laten maken iets voor mij?

De naam verklapt het al. De Flex is voor ondernemers of bedrijven die nood hebben aan een flexibele website die stap voor stap meegroeit met hun bedrijf. Deze formule wordt het meest gekozen door KMO’s die een volledig personaliseerbare en onbeperkt uitbreidbare website willen aan een democratische prijs. Met een Flex website kies je ook voor de professionele basis om aan online marketing te doen.

flex

Uniek design met een onbeperkt aantal features

Een Flex-website laten maken, biedt jou de kans om je website onbeperkt uit te breiden met features die je zelf aan je website toevoegt. Zowel pagina’s als contenttypes zijn uitbreidbaar. Klanten die kiezen voor Flex, krijgen ieder een website met een uniek design.

Telkens wordt het logo en de huisstijl van jouw onderneming verwerkt tot een volledig gepersonaliseerde website. Indien je nog op zoek bent naar een (nieuw) logo en of huisstijl, kunnen wij je helpen met een Branding Pack.

Ideaal voor online marketing

In overleg met jou, optimaliseren we je Flex-website zodat deze aan al jouw wensen voldoet. Zo ben je volledig klaar om aan online marketing te doen. Bovendien kan je een oneindig aantal beheerders aanstellen zodat je website door meer dan één persoon beheerd kan worden.

Training en helpdesk

Bij vragen kan je onze helpdesk zowel online als telefonisch bereiken. Daarbovenop geven wij je een persoonlijke opleiding over hoe jouw website in elkaar zit én hoe je er mee aan de slag kan gaan!